" alt="Zó maak jij van je huis een thuis"/>

Zó maak jij van je huis een thuis

Heb je net een nieuw huis gekocht of heb je net je handtekening gezet onder een huurcontract? Een spannende maar ook zeker leuke tijd! Echter, is het niet altijd meteen helemaal naar wens. Je wilt je huis nog een likje geven en misschien moet er nog wel een nieuwe vloer in? Uiteindelijk willen we van ons huis een persoonlijk thuis maken. Dit doen we bijvoorbeeld door het toevoegen van foto’s, schilderijen die iets voor jou betekenen en natuurlijk met accessoires die jij mooi vindt. Op die manier zorg je voor het knusse gevoel.

Met de volgende tips kun jij van jouw huis in mum van tijd een fijn thuis maken!

Voeg een persoonlijke touch toe aan je interieur

Door middel van foto’s maak je er helemaal je eigen stekje van. Foto’s van vakanties, feestjes met familie en vrienden of je bruiloft zorgen ervoor dat je bij die fijne herinneringen blijft stilstaan.

Daarnaast vinden we de huiskamers zoals die zijn ingericht in de bladen, ontzettend mooi. Maar niets daarvan is persoonlijk! Probeer er dus zoveel mogelijk iets ‘eigens’ van te maken. Hoe mooi het ook is, als jij je huis inricht zoals in de blaadjes, ga je je daar niet gelukkiger van voelen. Het oude kleed van oma of die klassieke theepot van tantje Neeltje zorgen voor die persoonlijke touch!

Zorg voor genoeg sfeerverlichting

Zeker als je net je huis of appartement hebt betreden, ontbreekt het er vaak nog aan sfeerverlichting. De eerste weken hangt er waarschijnlijk nog een peertje aan het plafond die allesbehalve gezellig licht geeft, natuurlijk. Door op tijd al te zorgen voor fijne sfeerverlichting in huis, creëer je al meteen dat knusse gevoel.

Breng een lekkere geur in huis

Voeg een lekkere geur toe aan huis. Een lekkere huisparfum of natuurlijke bloemen zorgen voor dat frisse gevoel als jij na een lange dag werken heerlijk thuiskomt. ’s Avonds een geurkaarsje aandoen zorgt ook voor die gezellige sfeer. Je zult je snel op je gemak voelen; het genieten van je nieuwe plek kan beginnen!

Richt een plek in ter ontspanning

De plek waar je ècht tot rust kunt komen, is je slaapkamer. De slaapkamer is echt de plek waar je je na een drukke dag lekker terug kunt trekken met een tijdschrift of een goed boek. Zorg ervoor dat deze is ingericht zoals jij wilt. Vaak combineren we zachte kleuren met natuurlijke materialen zoals hout, een kleedje of een plant. Zie je? Je hebt er niet heel veel voor nodig om het toch aangenaam te maken.

Een andere ruimte waar je tot rust komt is je badkamer. Een lekker bad of een warme douche voor het slapengaan; veel mensen zweren erbij! Heerlijk! Als je thuis wat extra ruimte hebt, dan is een infrarood sauna ook een aangename toevoeging! Een eigen wellness in huis; een betere ontspanning is er niet, toch? Klinkt dit als muziek in de oren? Een sauna kopen is dan misschien nog niet eens zo’n slecht idee!

Heel veel succes met het inrichten van je nieuwe droomhuis!

"/>

Wonen

Je huurwoning voorzien van extra comfort in overleg met je huurbaas

Heb jij een huurwoning, maar ben je op zoek naar mogelijkheden of voorzieningen die extra comfort aan de huurwoning geven? We zullen hieronder een aantal producten uitlichten die het comfort van de huurwoning zullen verbeteren. Hierbij is het wel van belang om dit altijd aan te kaarten bij de betreffende huurbaas. Je wilt natuurlijk voorkomen […]

8 oktober 2019

"/>

Wonen

Waar let je op bij het kopen van goede werkschoenen?

Als je bezig bent in de tuin zit een ongeluk in een klein hoekje. Zorg er dan ook voor dat je beschermd bent. Wat voor bescherming je nodig hebt ligt natuurlijk wel aan het soort werk wat je doet. Als we het over werkschoenen hebben, kunnen dit ook verschillende soorten zijn, heb je een stalen […]

28 april 2020

"/>

Wonen

(On)duidelijkheden rondom woning delen

Waarschijnlijk heb je weleens gehoord dat je niet met meer dan twee studenten in één huis zou mogen wonen. Klopt dit? En zo ja, hoe zit dit dan precies? Ik moet je helaas teleurstellen, want dit is over het algemeen inderdaad het geval. Afgelopen jaren zijn de regels voor woningdelers door veel gemeenten (lees: studentensteden) […]

12 mei 2019

"/>

Wonen

Tips bij het verhuizen naar een studentenwoning

Veel studenten zullen het hoogstwaarschijnlijk wel meemaken of meegemaakt hebben. Hier hebben we het over het verhuizen naar je nieuwe studentenwoning. Dit kan veel stress met zich meebrengen, mits je alles goed hebt geregeld en gepland. Om er zeker van te zijn dat je in grote lijnen op de goede weg bent, hebben wij een […]

6 februari 2019