" alt="Je huis zomerklaar maken – Wij geven advies!"/>

Je huis zomerklaar maken – Wij geven advies!

De zon breekt steeds meer door in Nederland. De temperaturen stijgen en een nieuw seizoen vraagt om een nieuw uiterlijk van je woning. De zomer is officieel begonnen, maar is jouw huis er wel klaar voor? Geef je woning een zomers en zonnig interieur en creëer een heerlijk zomergevoel.

Nieuwe raamdecoratie

Met de stijgende temperaturen is het goed om je raamdecoratie eens onder de loep te nemen. Je wilt natuurlijk niet dat het binnen in huis standje sauna is. Zo zijn er diverse soorten zonwering om de warmte buiten te houden. Daarnaast geeft een nieuwe zonwering product een nieuw aanzicht. Zo heb je zonwerende beglazing, rolgordijnen, screens, shutters en uitvalschermen.

Zonwerende beglazing geeft direct een ander zicht als je uit het raam kijkt en de eerste zonnestralen meepikt in de ochtend. Wil je volledig verduisterende raamdecoratie voor bijvoorbeeld de slaapkamer? Dan zijn rolgordijnen, elektrische rolluiken of  plisségordijnen geschikt.

Geef je kozijnen een nieuwe look

Kozijnen gaan niet levenslang mee en moeten op den duur vervangen worden. Nieuwe kozijnen brengen verschillende voordelen met zich mee. Ze verhogen de isolatie, veiligheid en woningwaarde en het geeft uiteraard een andere uitstraling. Aluminium kozijnen worden steeds populairder. Het geeft je huis een unieke uitstraling.

Kleurrijke woondecoratie

Niets is leuker dan het stylen van je woning. Nieuwe kussenhoezen in tropische en kleurrijke prints, exotische planten voor de groene touch en accessoires zoals kaarsen, bloempotten en schilderijen.

Woon je in Zuid-Nederland en ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie of kozijnen? Zoek dan eens op ‘kozijnen venlo’, ‘kozijnen eindhoven’ of ‘shutters den bosch’. Er zijn verschillende leveranciers die kozijnen, shutters of andere raamdecoratie plaatsen. Oriënteer jezelf goed voordat je een keuze maakt, want niet iedere leverancier levert hetzelfde vakmanschap. De woondecoratie kun je natuurlijk zelf online of in de winkel shoppen!

Hot tub"/>

Wonen

Tips om ultiem te genieten van je tuin

Het is juni, de zomer is van start gegaan en dat betekent dat we weer meer tijd in de buitenlucht gaan doorbrengen. Hou jij ook zo van de buitenlucht en ben je benieuwd hoe je jouw tuin kunt omtoveren in de ultieme plek om lekker van het zonnetje te genieten? Lees dan vooral verder, want […]

8 juli 2019

"/>

Wonen

Waar je ook aan moet denken als je op kamers gaat

Gefeliciteerd, je hebt eindelijk een eigen huisje weten te bemachtigen! Grote kans dat je al snel gaat verhuizen en dat je al een bezoekje aan de Ikea op de planning hebt staan. Maar, behalve dat moet je helaas nog veel meer regelen. Bijvoorbeeld je huurcontract tekenen, je inschrijven bij de gemeente etc. Gelukkig heeft Rooming […]

16 januari 2019

"/>

Wonen

Jouw studentenkamertje toch groot laten ogen!

Heel leuk hoor, op kamers. Maar grote kans dat je het moet doen met maar een paar vierkante meter. Staat jouw kamer ook al meteen vol met alleen een bed en een kast? Niet getreurd, rooming.nl helpt je met het creëren van ruimte, zodat je jouw hok alsnog kan omtoveren in een klein paleisje! 1. […]

31 december 2018

"/>

Wonen

Je huurwoning voorzien van extra comfort in overleg met je huurbaas

Heb jij een huurwoning, maar ben je op zoek naar mogelijkheden of voorzieningen die extra comfort aan de huurwoning geven? We zullen hieronder een aantal producten uitlichten die het comfort van de huurwoning zullen verbeteren. Hierbij is het wel van belang om dit altijd aan te kaarten bij de betreffende huurbaas. Je wilt natuurlijk voorkomen […]

8 oktober 2019