" alt="Je huis zomerklaar maken – Wij geven advies!"/>

Je huis zomerklaar maken – Wij geven advies!

De zon breekt steeds meer door in Nederland. De temperaturen stijgen en een nieuw seizoen vraagt om een nieuw uiterlijk van je woning. De zomer is officieel begonnen, maar is jouw huis er wel klaar voor? Geef je woning een zomers en zonnig interieur en creëer een heerlijk zomergevoel.

Nieuwe raamdecoratie

Met de stijgende temperaturen is het goed om je raamdecoratie eens onder de loep te nemen. Je wilt natuurlijk niet dat het binnen in huis standje sauna is. Zo zijn er diverse soorten zonwering om de warmte buiten te houden. Daarnaast geeft een nieuwe zonwering product een nieuw aanzicht. Zo heb je zonwerende beglazing, rolgordijnen, screens, shutters en uitvalschermen.

Zonwerende beglazing geeft direct een ander zicht als je uit het raam kijkt en de eerste zonnestralen meepikt in de ochtend. Wil je volledig verduisterende raamdecoratie voor bijvoorbeeld de slaapkamer? Dan zijn rolgordijnen, elektrische rolluiken of  plisségordijnen geschikt.

Geef je kozijnen een nieuwe look

Kozijnen gaan niet levenslang mee en moeten op den duur vervangen worden. Nieuwe kozijnen brengen verschillende voordelen met zich mee. Ze verhogen de isolatie, veiligheid en woningwaarde en het geeft uiteraard een andere uitstraling. Aluminium kozijnen worden steeds populairder. Het geeft je huis een unieke uitstraling.

Kleurrijke woondecoratie

Niets is leuker dan het stylen van je woning. Nieuwe kussenhoezen in tropische en kleurrijke prints, exotische planten voor de groene touch en accessoires zoals kaarsen, bloempotten en schilderijen.

Woon je in Zuid-Nederland en ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie of kozijnen? Zoek dan eens op ‘kozijnen venlo’, ‘kozijnen eindhoven’ of ‘shutters den bosch’. Er zijn verschillende leveranciers die kozijnen, shutters of andere raamdecoratie plaatsen. Oriënteer jezelf goed voordat je een keuze maakt, want niet iedere leverancier levert hetzelfde vakmanschap. De woondecoratie kun je natuurlijk zelf online of in de winkel shoppen!

"/>

Wonen

Waar let je op bij het kopen van goede werkschoenen?

Als je bezig bent in de tuin zit een ongeluk in een klein hoekje. Zorg er dan ook voor dat je beschermd bent. Wat voor bescherming je nodig hebt ligt natuurlijk wel aan het soort werk wat je doet. Als we het over werkschoenen hebben, kunnen dit ook verschillende soorten zijn, heb je een stalen […]

28 april 2020

"/>

Wonen

Een huurwoning met een tuin? Zo richt je hem in

Het inrichten van jouw tuin Ga je binnenkort verhuizen naar een ander huurhuis en wil je jouw tuin inrichten? Een nieuwe tuin inrichten is altijd leuk om te doen. De tuin is bij wijze van spreken nog een onbeschreven blad, die je geheel naar wens kunt invullen. In dit blog vertellen wij je welke items […]

2 februari 2021

"/>

Wonen

Efficiënte inrichting van jouw studentenkamer

Het vinden van een fijne studentenkamer in de randstad is een lastige taak, dat weten we allemaal! Heb je eindelijk de harten van jouw toekomstige huisgenoten veroverd op de hospiteeravond, blijkt de kamer waar het om gaat maar 8m2 te zijn… Gelukkig denken we bij Rooming in oplossingen, en hebben we voor jou dé beste […]

1 juni 2019

"/>

Wonen

Wat te doen met een studententuin?

Ben je helemaal gesetteld in je nieuwe studentenwoning in de grote stad en heb je samen met je familie en vrienden het complete interieur kunnen verhuizen en op de juiste plek kunnen zetten? Pak dan eens lekker door en ga ook eens aan de slag in de tuin. De studententuin is vaak een eenvoudige plek […]

13 januari 2019