" alt="Je huis zomerklaar maken – Wij geven advies!"/>

Je huis zomerklaar maken – Wij geven advies!

De zon breekt steeds meer door in Nederland. De temperaturen stijgen en een nieuw seizoen vraagt om een nieuw uiterlijk van je woning. De zomer is officieel begonnen, maar is jouw huis er wel klaar voor? Geef je woning een zomers en zonnig interieur en creëer een heerlijk zomergevoel.

Nieuwe raamdecoratie

Met de stijgende temperaturen is het goed om je raamdecoratie eens onder de loep te nemen. Je wilt natuurlijk niet dat het binnen in huis standje sauna is. Zo zijn er diverse soorten zonwering om de warmte buiten te houden. Daarnaast geeft een nieuwe zonwering product een nieuw aanzicht. Zo heb je zonwerende beglazing, rolgordijnen, screens, shutters en uitvalschermen.

Zonwerende beglazing geeft direct een ander zicht als je uit het raam kijkt en de eerste zonnestralen meepikt in de ochtend. Wil je volledig verduisterende raamdecoratie voor bijvoorbeeld de slaapkamer? Dan zijn rolgordijnen, elektrische rolluiken of  plisségordijnen geschikt.

Geef je kozijnen een nieuwe look

Kozijnen gaan niet levenslang mee en moeten op den duur vervangen worden. Nieuwe kozijnen brengen verschillende voordelen met zich mee. Ze verhogen de isolatie, veiligheid en woningwaarde en het geeft uiteraard een andere uitstraling. Aluminium kozijnen worden steeds populairder. Het geeft je huis een unieke uitstraling.

Kleurrijke woondecoratie

Niets is leuker dan het stylen van je woning. Nieuwe kussenhoezen in tropische en kleurrijke prints, exotische planten voor de groene touch en accessoires zoals kaarsen, bloempotten en schilderijen.

Woon je in Zuid-Nederland en ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie of kozijnen? Zoek dan eens op ‘kozijnen venlo’, ‘kozijnen eindhoven’ of ‘shutters den bosch’. Er zijn verschillende leveranciers die kozijnen, shutters of andere raamdecoratie plaatsen. Oriënteer jezelf goed voordat je een keuze maakt, want niet iedere leverancier levert hetzelfde vakmanschap. De woondecoratie kun je natuurlijk zelf online of in de winkel shoppen!

"/>

Wonen

Waarom u ook op de tuin moet letten bij het huren van een woning

Bent u van plan om een woning te gaan huren en staat u op het punt van ondertekenen van de huurovereenkomst? Wat mooi, gefeliciteerd! Dit is vaak een prachtig moment. U heeft waarschijnlijk erg lang moeten wachten op deze mooie woning en heeft meerdere potentiële woningen bezichtigd. Heeft u bij het bezichtigen toevallig ook op […]

21 januari 2019

"/>

Wonen

Wat vergoedt je werkgever als je thuiswerkt?

Ben jij een werknemer die graag thuis werkt of verplicht je baas het om thuis te werken? Dan is het verstandig dit artikel even goed door te lezen. Het kan voor beide partijen erg handig zijn om de werknemer thuis te laten werken. De werkgever hoeft de brandstofkosten niet te vergoeden en de reistijd voor […]

20 augustus 2019

woonkamer"/>

Wonen

Een moderne woonkamer creëren: wat zijn de aandachtspunten?

Wie droomt er niet van een moderne woonkamer? Een stijlvolle, stoere leren bank, in combinatie met een fraai kleed en bijvoorbeeld een robuust televisiemeubel. Om tot een moderne woonkamer te kunnen komen, spelen niet alleen de meubels in deze ruimte een rol. Besteed ook voldoende aandacht aan de verlichting in de woonkamer, de manier waarop […]

20 juli 2020

Muizenval"/>

Wonen

Ongedierte in je huurwoning: voor wie zijn de kosten en hoe bestrijd je het?

Niet alleen is ongedierte in je huurwoning onhygiënisch, ook kan het ongedierte schade aan de woning veroorzaken. Het is om deze redenen belangrijk, om het ongedierte in een vroeg stadium te laten bestrijden. Daar komt bij, dat twee muizen al snel voor een heuse muizenplaag in je huis kunnen zorgen. Datzelfde geldt voor verschillende andere […]

24 juli 2019