" alt="Je huis zomerklaar maken – Wij geven advies!"/>

Je huis zomerklaar maken – Wij geven advies!

De zon breekt steeds meer door in Nederland. De temperaturen stijgen en een nieuw seizoen vraagt om een nieuw uiterlijk van je woning. De zomer is officieel begonnen, maar is jouw huis er wel klaar voor? Geef je woning een zomers en zonnig interieur en creëer een heerlijk zomergevoel.

Nieuwe raamdecoratie

Met de stijgende temperaturen is het goed om je raamdecoratie eens onder de loep te nemen. Je wilt natuurlijk niet dat het binnen in huis standje sauna is. Zo zijn er diverse soorten zonwering om de warmte buiten te houden. Daarnaast geeft een nieuwe zonwering product een nieuw aanzicht. Zo heb je zonwerende beglazing, rolgordijnen, screens, shutters en uitvalschermen.

Zonwerende beglazing geeft direct een ander zicht als je uit het raam kijkt en de eerste zonnestralen meepikt in de ochtend. Wil je volledig verduisterende raamdecoratie voor bijvoorbeeld de slaapkamer? Dan zijn rolgordijnen, elektrische rolluiken of  plisségordijnen geschikt.

Geef je kozijnen een nieuwe look

Kozijnen gaan niet levenslang mee en moeten op den duur vervangen worden. Nieuwe kozijnen brengen verschillende voordelen met zich mee. Ze verhogen de isolatie, veiligheid en woningwaarde en het geeft uiteraard een andere uitstraling. Aluminium kozijnen worden steeds populairder. Het geeft je huis een unieke uitstraling.

Kleurrijke woondecoratie

Niets is leuker dan het stylen van je woning. Nieuwe kussenhoezen in tropische en kleurrijke prints, exotische planten voor de groene touch en accessoires zoals kaarsen, bloempotten en schilderijen.

Woon je in Zuid-Nederland en ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie of kozijnen? Zoek dan eens op ‘kozijnen venlo’, ‘kozijnen eindhoven’ of ‘shutters den bosch’. Er zijn verschillende leveranciers die kozijnen, shutters of andere raamdecoratie plaatsen. Oriënteer jezelf goed voordat je een keuze maakt, want niet iedere leverancier levert hetzelfde vakmanschap. De woondecoratie kun je natuurlijk zelf online of in de winkel shoppen!

"/>

Wonen

Wat is de regelgeving omtrent huisdieren bij appartementen?

Een veelgestelde vraag wat betreft de huurmogelijkheden van een appartement, is de toegankelijkheid van een huisdier in een huurhuis, in dit geval een appartement. Hoewel veel verhuurders hier om veiligheids- en hygiënische redenen niet mee akkoord gaan, slaan veel dierenliefhebbers toch graag hun slag, want niet geschoten is immers altijd mis. Want kunnen verhuurders huisdieren […]

6 mei 2020

"/>

Wonen

Van studentenkamer naar koopwoning: hier moet je op letten

Ben jij pas geleden afgestudeerd? Dan is dat natuurlijk fantastisch. Je studententijd zit erop en het is tijd om echt iets op te bouwen. Je kunt op zoek gaan naar een baan en mocht jij uiteindelijk een vast contract krijgen, dan kan je er zelfs over na gaan denken om een woning te kopen. Zeker […]

4 september 2019

"/>

Wonen

Woning huren: wel of niet laten stucen?

Wanneer u een woning huurt, dan horen muren en plafond netjes in orde te zijn. De wanden en het plafond moeten van dien aard zijn dat u deze met één keer sauzen wit kunt krijgen. Maar helaas, bij sommige woningstichtingen is dit vaak niet zo en zien de muren en het plafond en niet netjes […]

15 januari 2019

Wonen

Waarom een traprenovatie je interieur een andere look geeft

Een trap is primair bedoeld om van verdieping te wisselen. Maar een mooie trap geeft je interieur ook iets extra’s. Door de treden mooi te lakken en een stijlvolle leuning te monteren hoef jij je niet te schamen voor je trap. Is de trap echt aan een grondige renovatie toe? Dat is het ook mogelijk […]

3 juni 2021