" alt="Een huurwoning met een tuin? Zo richt je hem in"/>

Een huurwoning met een tuin? Zo richt je hem in

Het inrichten van jouw tuin

Ga je binnenkort verhuizen naar een ander huurhuis en wil je jouw tuin inrichten? Een nieuwe tuin inrichten is altijd leuk om te doen. De tuin is bij wijze van spreken nog een onbeschreven blad, die je geheel naar wens kunt invullen. In dit blog vertellen wij je welke items absoluut niet in jouw tuin mogen ontbreken.

Tuinbank

Een tuinbank kopen is altijd een goed idee. Hier kun je met meerdere personen op zitten. Ook neemt een tuinbank weinig ruimte in beslag. Maak de tuinbank af met fijne kussens en je weet zeker dat veel comfort je gegarandeerd is.

Tuintafel

Een tuintafel is onmisbaar in de tuin. Je komt hier samen om te tafelen met vrienden en familie of kunt hier zelf een hapje aan eten. Tuintafels zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar, waardoor je snel de ideale tafel voor jouw tuin vind. Om het geheel af te maken, kun je ook nog een mooi tafelkleed aanschaffen. Ook handig als er geknoeid wordt, want dit komt dan niet op de eettafel terecht.

Tuinstoelen

Bij een tuintafel horen comfortabele tuinstoelen. Je kunt op diverse websites goedkope tuinstoelen verkrijgen, evenals de leukste kussens om op de stoelen te leggen. Door voldoende tuinstoelen te kopen, weet je zeker dat je jouw gasten een zitplek kunt bieden. Ook een ligstoel is onmisbaar voor in je tuin, zodat je lekker kunt ontspannen.

Partytenten

Staat er een feestje op de planning of ben je iemand die regelmatig een feestje geeft? Dan is een partytent zeker onmisbaar voor jouw tuin. Wat dacht je van een mooie VidaXL partytent? Deze tenten bieden genoeg ruimte voor meerdere personen en zijn gemaakt van diverse materialen. Jouw favoriet zul je hier vast snel tussen vinden.

Hangmat

Wat is er nu fijner dan lekker achterover leunen en ontspannen? Met een hangmat is dit zeker mogelijk. Ook deze kun je in diverse kleuren en varianten kopen. Hang hem tussen twee bomen of twee sterke pilaren en je weet zeker dat je hier nog vaak in zult liggen.

Ga op zoek naar jouw must have items

Wij hopen je met onze tips voldoende inspiratie te hebben gegeven, zodat je snel kunt vinden wat je nodig hebt. Wij wensen je veel succes met het inrichten van de tuin van jouw huurhuis!

"/>

Slimme apparaten om jou te helpen bij het huishouden

Er komen steeds meer slimme apparaten op de markt die je helpen bij het huishouden. De apparaten maken het je niet alleen gemakkelijker, ze gebruiken nooit te veel energie en ze maken allerlei besparingen mogelijk. De dweilrobot doet stil zijn werk Neem de robotstofzuiger, zeg maar de robotmaaier van Gardena voor het gras buiten, maar […]

6 september 2019

"/>

Welke maandelijkse kosten komen er nog bij mijn kale huurprijs?

Dat je naast je kale huurprijs maandelijks ook nog voor gas, water en licht moet betalen, is je vast al bekend. Helaas blijft het hier niet altijd bij. Rooming geeft je een overzicht met mogelijke extra huurkosten, zodat je niet voor verassingen komt te staan. GWL Hier had je vast al rekening mee gehouden. Vaak […]

12 april 2019

"/>

Maak je huis aantrekkelijk om te verhuren

Er zijn verschillende manieren om je huis aantrekkelijk te maken voor huurders. Sommige stelletjes zijn op zoek naar een huis waar ze direct kunnen intrekken en anderen vinden het leuk om het huis zelf in te richten. Het huis instap klaar maken heeft zowel voordelen voor de verhuurder als de huurders zelf, omdat zij niet […]

22 mei 2019

"/>

Weg met die kale muren in je woonkamer!

Je woonkamer inrichten kan een hele klus zijn. Hoe vind je de juiste inspiratie om te komen tot het perfecte eindresultaat? Vaak is het een kwestie van goed nadenken over waar jij je fijn bij voelt en dat omzetten in concrete items. De kleurstelling, de stijl van je meubels en vooral de keuze voor accessoires […]

28 juli 2020