" alt="Een huurwoning met een tuin? Zo richt je hem in"/>

Een huurwoning met een tuin? Zo richt je hem in

Het inrichten van jouw tuin

Ga je binnenkort verhuizen naar een ander huurhuis en wil je jouw tuin inrichten? Een nieuwe tuin inrichten is altijd leuk om te doen. De tuin is bij wijze van spreken nog een onbeschreven blad, die je geheel naar wens kunt invullen. In dit blog vertellen wij je welke items absoluut niet in jouw tuin mogen ontbreken.

Tuinbank

Een tuinbank kopen is altijd een goed idee. Hier kun je met meerdere personen op zitten. Ook neemt een tuinbank weinig ruimte in beslag. Maak de tuinbank af met fijne kussens en je weet zeker dat veel comfort je gegarandeerd is.

Tuintafel

Een tuintafel is onmisbaar in de tuin. Je komt hier samen om te tafelen met vrienden en familie of kunt hier zelf een hapje aan eten. Tuintafels zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar, waardoor je snel de ideale tafel voor jouw tuin vind. Om het geheel af te maken, kun je ook nog een mooi tafelkleed aanschaffen. Ook handig als er geknoeid wordt, want dit komt dan niet op de eettafel terecht.

Tuinstoelen

Bij een tuintafel horen comfortabele tuinstoelen. Je kunt op diverse websites goedkope tuinstoelen verkrijgen, evenals de leukste kussens om op de stoelen te leggen. Door voldoende tuinstoelen te kopen, weet je zeker dat je jouw gasten een zitplek kunt bieden. Ook een ligstoel is onmisbaar voor in je tuin, zodat je lekker kunt ontspannen.

Partytenten

Staat er een feestje op de planning of ben je iemand die regelmatig een feestje geeft? Dan is een partytent zeker onmisbaar voor jouw tuin. Wat dacht je van een mooie VidaXL partytent? Deze tenten bieden genoeg ruimte voor meerdere personen en zijn gemaakt van diverse materialen. Jouw favoriet zul je hier vast snel tussen vinden.

Hangmat

Wat is er nu fijner dan lekker achterover leunen en ontspannen? Met een hangmat is dit zeker mogelijk. Ook deze kun je in diverse kleuren en varianten kopen. Hang hem tussen twee bomen of twee sterke pilaren en je weet zeker dat je hier nog vaak in zult liggen.

Ga op zoek naar jouw must have items

Wij hopen je met onze tips voldoende inspiratie te hebben gegeven, zodat je snel kunt vinden wat je nodig hebt. Wij wensen je veel succes met het inrichten van de tuin van jouw huurhuis!

"/>

Voorkom deze fouten bij de verbouwing van een appartement

Wanneer je een appartement hebt en dit wil gaan verbouwen dan kunnen fouten voorkomen worden door van te voren goed in te schatten wat wel en wat niet kan. Wij van Verbouw-gigant.nl geven een aantal tips om de verbouwing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Let erop dat je het vooraf vastgestelde budget niet al te […]

27 januari 2019

"/>

3 manieren om je appartement snel te verhuren

Heeft u een appartement aangekocht of bent u van plan om dit te gaan doen? Wilt u dit appartement snel kunnen verhuren op de markt en het liefst met een zo laag mogelijke investering? Dan is het handig om onze tips eens door te nemen. Wij hebben namelijk 3 manier voor u op een rijtje […]

11 januari 2019

"/>

Manieren om de meerwaarde van je woning te verhogen

Wanneer je jouw eigen woning gaat verbouwen of renoveren creëer je niet alleen een fijner huis voor jezelf maar de woning krijgt waarschijnlijk ook een hogere meerwaarde. De meerwaarde zal niet zo hoog zijn als hetgeen je moet betalen voor de renovatie of de verbouwing maar daar staat tegenover dat je huis wel comfortabeler wordt. […]

9 januari 2019

"/>

Zó maak jij van je huis een thuis

Heb je net een nieuw huis gekocht of heb je net je handtekening gezet onder een huurcontract? Een spannende maar ook zeker leuke tijd! Echter, is het niet altijd meteen helemaal naar wens. Je wilt je huis nog een likje geven en misschien moet er nog wel een nieuwe vloer in? Uiteindelijk willen we van […]

22 juli 2019