" alt="Deze positieve gevolgen heeft een gietvloer op je huis"/>

Deze positieve gevolgen heeft een gietvloer op je huis

Tegenwoordig valt er ontzettend veel te kiezen als het gaat om de vloer in je woning. Van houten vloeren tot PVC vloeren en van tegelvloeren tot gietvloeren. Issa Vloeren heeft een breed assortiment, waarbij voor ieder wat wils ter beschikking is. Iedere vloersoort heeft weer zijn eigen positieve gevolgen op zowel de stijl als het comfort van je huis. In deze blog bespreken we de positieve gevolgen van een gietvloer op je huis. Deze vloeren zijn voornamelijk te bewonderen in ziekenhuizen en sportzalen, maar worden tegenwoordig ook vaak door particulieren in overweging genomen. 

Makkelijk in onderhoud

In tegenstelling tot andere vloersoorten zijn gietvloeren erg makkelijk schoon te houden. Hardnekkige vloeistoffen zoals wijn of vet zijn gemakkelijk te verwijderen en laten geen blijvend zichtbare vlekken achter. Een vochtig doekje is vaak al voldoende om het vuil er vanaf te halen; vet handig toch? Ook een ideale ondergrond voor in de keuken dus! 

Veelzijdig karakter

Gietvloeren hebben een rustige en stijlvolle uitstraling, waardoor het in ieder interieur past. Het is in veel verschillende kleurtinten verkrijgbaar, waardoor je het perfect op je meubilair aan kunt laten sluiten. Aangezien gietvloeren naadloos zijn, leent het zich ook ideaal om ruimtes wat meer in elkaar over te laten lopen. Op deze manier kan je ook meer eenheid in je huis creëren. 

Comfortabele ondergrond

Naast dat het belangrijk is dat je vloer in de stijl van je huis past, is het van belang dat de vloer comfortabel is. Het materiaal van een gietvloer kent een bepaalde elasticiteit, waardoor het zelfs op blote voeten erg comfortabel aanvoelt. Daarnaast zal dit ervoor zorgen dat de vloer minder snel beschadigd zal worden. Helemaal handig als je kinderen hebt, die geregeld op de grond spelen.

Deze vloersoort voelt van nature warm aan. Minder last van koude voeten in de ochtend, wie wil dat nou niet? Voor de koukleumen onder ons: een gietvloer is eenvoudig te combineren met vloerverwarming! 

Duurzaam

Ook zijn de gietvloeren van Issa Vloeren een duurzame keuze, omdat ze een lange levensduur hebben. Zeker in vergelijking met andere vloersoorten; gemiddeld gaan ze zo’n 30 jaar mee! Dit komt voornamelijk door het feit dat de vloer opgebouwd wordt in verschillende lagen, waardoor er een solide basis ontstaat. Vuil of vocht hebben dus ook geen enkele kans om de vloer te doordringen. 

 

Zo zie je maar dat deze vloersoort naast een mooie en moderne uitstraling ook andere voordelen met zich meebrengt. Strak, hygiënisch, comfortabel en duurzaam: dat is waar een gietvloer voor staat. Wordt dit het type vloer van de toekomst? 

"/>

Welke maandelijkse kosten komen er nog bij mijn kale huurprijs?

Dat je naast je kale huurprijs maandelijks ook nog voor gas, water en licht moet betalen, is je vast al bekend. Helaas blijft het hier niet altijd bij. Rooming geeft je een overzicht met mogelijke extra huurkosten, zodat je niet voor verassingen komt te staan. GWL Hier had je vast al rekening mee gehouden. Vaak […]

12 april 2019

"/>

Tips om je huisfinanciën goed te regelen

Al eerder schreven we een blog over welke maandelijkse kosten je nog naast je kale huurprijs kunt verwachten. De grootste kostenposten zijn gas water licht, gemeenteheffingen en abonnementen. Het is best lastig om alles goed in kaart te brengen en om alles overzichtelijk te hebben. Maar wat nog lastiger is, is het overzicht behouden en […]

28 juni 2019

"/>

Waarom planten onmisbaar zijn in jouw kamer

Heb jij ook moeite met het in leven houden van je planten? Blaadjes die bruin worden, krimpen en uitvallen. Hoe erg je je best ook doet, zelfs de gebruiksaanwijzing hebt gelezen, regelmatig water geeft, zelfs zo nu en dan lieve woordjes toefluistert; ze overleven het vaak niet. Ontzettend zonde, want planten hebben een aantal geweldige […]

18 december 2018

"/>

Weg met die kale muren in je woonkamer!

Je woonkamer inrichten kan een hele klus zijn. Hoe vind je de juiste inspiratie om te komen tot het perfecte eindresultaat? Vaak is het een kwestie van goed nadenken over waar jij je fijn bij voelt en dat omzetten in concrete items. De kleurstelling, de stijl van je meubels en vooral de keuze voor accessoires […]

28 juli 2020